Die ontbijtjes dan maar

Iets zinnigs schrijven over wat op tv gebeurt, het is niet altijd evident.

Maandag, 20u. Daar zat ik, aangemoedigd door de warme reacties op mijn blog, lichtjes opgewonden omdat het eindelijk weer zover was, pen en papier in aanslag. Maar er kwam niks. Opgelet! Thuis bracht ons weer een sterke aflevering … maar dat was dat en ik dacht sowieso wat te doen rond Pieter Loridon.
Want eindelijk gingen we weten of Liesbet en hij nu een koppel waren. Nou, Pieter was heel vaak aan het woord en zeer beschouwend, maar zei eigenlijk niets. En toen ze samen voor de rest van de dames verschenen, kwamen we te weten dat ze elkaar vaak zagen maar dat dat moeilijk was door hun drukke agenda’s. Allemaal erg warrig en slechte televisie. Een koppel was het niet maar gaat het daarheen? Dat blijft de vraag! Gelukkig merkte Pieter net op tijd dat humor beter werkte en deed hij snel een nep huwelijksaanzoek dat onthaald werd op een lachsalvo. Great save!
En dan was er ook nog Chantal die wat zei over het in huis halen van een heel varken voor alleen een klein worstje.

Dus toch maar over thuis.
Over Rosa haar obsessie voor samen ontbijten. En Luc zijn paars hemd en lichtpaarse das, oh ik heb jou echt niet graag. Maar dat doe je goed. Het zit hem allemaal in de details!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s