Graag even uw aandacht voor volgend opsporingsbericht

Wij zijn op op zoek naar Fien Roels. Vrijdag 21 oktober is Fien om 17u vertrokken op haar werk, kort daarna werd zij gezien in de Noorderzon. Daarna heeft niemand nog iets van haar vernomen. Mogelijk is zij naar Toulouse getrokken, om daar een weekend bij vrienden te verblijven. Toch hebben wij alle reden haar verdwijning als onrustwekkend te beschouwen.

Haar auto is inmiddels gevonden aan het kanaal. Wij zouden graag weten of Fien haar wagen daar zelf heeft geparkeerd of hij er pas later tijdens de nacht is gezet. De weg is geliefd bij joggers en fietsers, dus mensen die daar zijn gepasseerd en haar of iets vreemd opgemerkt hebben, mogen contact opnemen.

Op het moment van de verdwijning droeg Fien een rood kleedje, een blauwe jas, zwarte leren laarzen en opvallende nylon sokken die je van ver zou kunnen verwarren met vreselijke bloeduitstortingen.
Wij zijn op zoek naar mensen die Fien nog gezien hebben na haar shift of met haar hebben gepraat en meer weten over haar plannen.
Wie tips heeft over de verdwijning of weet waar Fien verblijft, kan contact opnemen met de politie. Mogelijk is Fien naar vrienden in Toulouse getrokken, meer informatie over deze mensen is zeer welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s