Koffie Special

De Noorderzon, het is me toch niet helemaal duidelijk. Een combinatie van reisbureau, eetcafé, bar, …
Een tikkeltje ambitieus misschien maar geen slecht idee als het zou worden uitgevoerd door de juiste mensen.
En dat is het hem nu net. Ik weet niet of het eigenares Peggy duidelijk is maar volgens mij zit ze met een personeelstekort.

Ik kan me wel voorstellen dat het allemaal wat sneller gaat nu Simonneke er niet is. Julia kan nu eens *sjtak* goed door *stjak* werken *stjak* in plaats *tjak* heel de tijd te staan palaveren *tjak* terwijl ze tergend *tjak* traag een courgette snijdt.

En toch. Gisteren was het nog te veel gevraagd een bestelling van 2 x spaghetti, 2 x tapa en 1x salade niçoise klaar te maken. De volgende dag biedt ze zichzelf bijna aan Luc aan als specialiteit van het huis, heeft ze geen oog voor de andere klanten en speelt ze het klaar haar dochter koffie te laten halen. Julia kreeg er vanzelfsprekend ook een.
Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat die koppen daar klaar stonden, kouwe koffie, vroeger die dag fout besteld. Paulientje hoefde ze maar op een plateau te zetten. Weet Peggy hiervan of zitten de details nog niet helemaal goed?

Want dat is niet alles. Slordigheden stapelen zich op, en niet alleen bij Julia. Kijk even mee naar volgende beelden.

Die eerste dagen van het nieuwe seizoen moet er natuurlijk nog vanalles in orde worden gebracht. Maar om dan nog even snel de koperen platen van de dokterspraktijk af te printen? Wij zien dat toch! Check hier de details!

En dan die inkom van Sanitechniek. Die afwerking! De kantoren van Sanitechniek kwamen vandaag niet in beeld, maar dat geeft niet want we weten allemaal wel hoe die er uitzien. Ja, als een hip meisjeskot. Door déze gang durf je toch geen klanten binnen te laten?

Opgelet! Dit is opbouwende kritiek! Niet alleen hebben ze ons al helemaal mee, dit laatste beeld maakte deze aflevering nu al legendarisch. Zeker met die muziek. Ieieiejeijeiejieerrrriiiirrrr.

2 thoughts on “Koffie Special

 1. Je slaat een heleboel spijkers op de kop hier, moet ik zeggen 😆
  Hoe dat met de werkdruk in Thuis precies zit, is me trouwens al een hele tijd een raadsel en dat wordt er maar niet beter op. Iedereen had druk te werken in de Noorderzon, maar toen Femke niet meer kwam werken was er geen vervangster nodig. Peggy kon zelfs nog gewoon gezellig een paar dagen op vakantie met Peter!

  Nu valt Simonneke ook nog weg en wie komt er een handje toesteken? Luc… Die had het tot voor kort nog razend druk met Sanitechniek, maar kan daar nu best een paar uurtjes gemist worden om de spaghetti klaar te maken. Ook al zit Franky hele dagen in het ziekenhuis en loopt Bram vakanties te annuleren en spullen op te halen. Toch sneu voor al die Sanitechniek klanten die nu met hun verstopte afvoer blijven zitten, en niet meer kunnen doen dan Luc’s antwoordapparaat volkletsen. 😛
  Om een heel lang verhaal iets korter te maken; ik vind dat de schrijvers de laatste tijd nogal wat steken laten vallen eerlijk gezegd. 😉

  Maar het mag gezegd worden, dat laatste beeld is inderdaad legendarisch 😆

  • Hihi inderdaad! Bij de planning van Sanitechniek had ik niet eens stilgestaan! En dan te denken dat Guy momenteel waarschijnlijk de enige is die daar iets uitsteekt. Ik ben benieuwd naar de rest van het seizoen 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s