Addergebroed

Hij heeft die pillen dan toch écht besteld.
De abortuspil, ik had er wel eens van gehoord maar wat het precies was, wist ik niet.
Ik werd er een beetje koud van, is dat gewoon vrij te verkrijgen?

Gelukkig kan ik steeds op de kennis van anderen rekenen en niet alleen op die van Bruno.
Zonder daarom te moeten vragen, vond ik het antwoord op mijn facebook-page. Waarvoor dank!

Mifepriston is een synthetisch steroïde met antiprogestagene werking dat gebruikt wordt bij abortus provocatus en voor het opwekken van de weeën wanneer het ongeboren kindje is gestorven in de baarmoeder.

De aflevering kan enkel gebeuren door een ziekenhuisapotheker na voorleggen van een voorschrift en een verklaring van een arts, eigenhandig en in dubbel opgesteld.
em. prof. dr. Van den Brande

Kijk, op internet kan je alles bestellen. Die sites zijn niet altijd even betrouwbaar, in dit geval een geluk. De kans bestaat dat die pillen niet werken omdat het rommel is.

En toch, als ze niet werken, vindt Rafaël wel wat anders. Het is intussen wel duidelijk dat dit niet goed afloopt. Wat dan ook, laat het alstublieft snel gaan, want ik heb geen zin in nog een seizoensfinale met Rafaël!
Want met die jongen komt het niet meer goed. Het is de zoon van de Mikkie, de vuiligheid loopt uit zijn ogen. Eddy mag dan wel wat in de war zijn sinds zijn terugkeer uit Wit Rusland, nu zat hij er wel op.

Ik weet het wel, ’t is nog lang. Maar laat ons eerlijk zijn, thuis gaat niet altijd even snel. Daarstraks dacht ik even terug aan vorige zomer, toen vroegen we ons allemaal af of Femke de brand zou overleven. Ze is genoeg gewaarschuwd, ze heeft het zelf zo ver laten komen.

https://tvblokje.wordpress.com/2011/08/24/ons-fem/ 

Dat ze haar plan trekt!

6 thoughts on “Addergebroed

 1. Zoveel kansen en evenveel foute keuzes.
  Weet je waar het misliep? Toen ze dacht dat Nancy Rafaël écht op het vliegtuig naar Spanje zou zetten. Toen had ik echt zoiets van …. qdfkdmlfjqdmkjfqmdkfjmlqdkjf.

 2. Thuis wilt gewoon ook een troublegirl… kijk naar the oc, one three hill, gossip girl, de blonde meisjes zijn ALTIJD de trouble girls! En dan heb je de sterke beste vriendin en dat zijn de brunettes… hierin hebben ze wel bij thuis een fout gemaakt…

 3. Klopt! Al ben ik intussen wel al fan geworden van de muziek die ze af en toe door de scènes laten lopen.
  En Femke is altijd een goeie troublegirl geweest, weet je nog hoe ze parfum uit de taxfree shop had gestolen om indruk te maken op Youssef? Omdat ie had gezegd tegen Aisha dat ze zo lekker rook.
  In plaats van haar altijd verder te laten gaan hadden ze Femke even rust moeten gunnen. Ik vrees dat het te laat is nu … Emma, ik ben zo bang voor wat Rafaël met die pillen gaat doen. 😦

 4. Ik herinner met het nog goed inderdaad, zo heeft ze ook op haar werk in de supermarkt een tijdje Nancy geholpen om artikelen te pikken…

  Ach blokje, Femke redt zich altijd wel, het is een sterke maar niet altijd even slim…Ze hadden haar inderdaad wel wat rust kunnen gunnen, ik ben ook wel benieuwd hoe Femke dit gaat spelen, zelf net een kind gekregen (in het echt dan 😉 ). Dat moet een knap staaltje acteerwerk worden.

  Maar wat me ook de aandacht trok was de mama van het meisje dat Tibo Timmermans herkende… wist je trouwens dat tibo de vriend van franky, de belspelletjes heeft overwonnen? … een dokter en een held…

 5. Ja dat van Tibo was wat raar hé … wat de band tussen die 2 ook is, ik denk dat de timing wat slecht is. Het zou de samenwoon-plannen wel eens in de war kunnen sturen. Ik vind het trouwens niet netjes dat ze Bram gewoon uit het appartement zetten!!
  Het is fijn dat er wat interactie is hier! … ik vind het opeens allemaal veel spannender ^_^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s