Klauw klauw

Ik zeg het vaak. Over wat gebeurt in thuis verschillen de meningen. Vind jij dat Leo bij Yvetje moet blijven? … dan zal er wel iemand zijn die het opneemt voor Jenny. Ik weet dat niet. Eigenlijk vind ik hem bij niemand passen. Maar Yvetje is het meer gegund. En ik hoop van harte dat ze vertrekken naar het zwarte woud, al vrees ik er wat voor.
Om eerlijk te zijn, alleen als het over ‘Thuis’ gaat, kan ik het verdragen dat iemand een andere mening heeft dan de mijne. Heeft Tom recht op co-ouderschap? Nee. Maar denk jij er anders over? Vertel het mij.

Iets makkelijker is:

Bram en Pauline.
De baby.
… en Julia.

De situatie lijkt eenvoudig!
Ze hebben voor de baby gekozen en gaan het er beste van maken.
Julia moet dat aanvaarden want zij is de enige die dwars ligt. Bij Bram zie je de twijfel meer en meer toeslaan, maar Julia kan dat niet weten en nogmaals: de baby komt er en Pauline heeft haar nodig. Iedereen heeft begrip voor Julia en we weten allemaal: die draait wel bij.

Dat dacht ik, tot nu! Julia ziet dingen die wij niet zagen, maar er wel zijn. Ik vind het jammer dat ik alle afleveringen gewist heb. Het zijn die kleine dingen die een moeder ziet. En ik zag het vandaag ook, ’t ging snel, ’t was onbelangrijk. Maar nu zag ik het ook.
Ongevraagd, met veel geweld, klauwt hij de verpakking aan stukken … voor een boterkoek.

Die jongen moet weg.

2 thoughts on “Klauw klauw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s