De kip of het ei.

Het is weekend en dan is het even stil. Daarom buigen wij ons vandaag over de langste en misschien meest interessante verhaallijn uit thuis. Die eeuwigdurende vete tussen Marianne en Rosa. In thuis is er vanalles gebeurd. Ze hebben mekaar allemaal bedrogen, bestolen, verweten enzovoorts … toch wordt dat altijd vergeten of dan toch vergeven. Behalve tussen Rosa en Marianne. Ik denk even zo ver ik kan terug in de tijd en toen had Rosa een affaire met de man van Marianne, en later heeft Marianne het kapsalon dat Rosa huurde gekocht, als wraak.

Maar puur op’t gevoel, achter wie sta jij?

Ge moogt uw keuze altijd toelichten in de comments, anoniem blijven mag gezien de gevoeligheid van de situatie, natuurlijk ook.

En oh … Marianne you rock. Rosa, jij niet.

2 thoughts on “De kip of het ei.

  1. Marianne is een echte, gedistingeerde ‘madame van den doktoor’, waarvoor mijn eeuwig respect.
    Rosa daarentegen is eerder van het gewone type, maar heb haar toch ook graag…en dan vooral als ze glazen staat af te drogen in Ter Smisse…Ze heeft die handeling echt in de vingers!

  2. Dat is zo. Ook al ligt ‘haar persoon’ mij niet echt, Rosa is een werker, het enige wat Marianne ooit gedaan heeft is dat krantje “uit & thuis” … en lang heeft dat niet geduurd. Rosa zou beter fulltime beginnen in Via Via, want ook al staat Rosa ook constant te praten, ze werkt wel door. En dat kan niet gezegd worden van Simonne en Julia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s